Business Internet Services

Bežični (wireless) Internet je sistem povezivanja računara ili računarske mreže sa Internetom bez potrebe za telefonskom i iznajmljenom linijom. Pored primene na lokacijama bez telefona, sistem je napredniji, fleksibilniji i sa boljim odzivom od ADSL-a.

Za povezivanje klijenata na Internet se koriste udaljene bazne stanice (Dream AG) i oprema koja se instalira na strani korisnika. Uređaji rade po standardu IEEE 802.11a/n (5 GHz) koji pruža kvalitetnu i pouzdanu konekciju sa niskom latencom.

Very Professional Networking 
osnova koju poslovanje danas zahteva


Povežite svoje lokacije (magacine, predstavništva) u jedinstvenu mrežu sa Vašom centralnom lokacijom. @airNet mreža obezbeđuje profesionalne performanse i sigurnost. U našoj mreži su aktivni stalni linkovi na razdaljinama preko 20 kilometara pri brzinama od više desetina Mbits/sec. I pri maksimalnom saobraćaju i lošim atmosferskim prilikama, stabilnost i odziv naše i Vaše mreže će se samo unapređivati.

I to je samo prvi korak -nadalje ćete imati pouzdan oslonac u našem iskustvu sa svim vrstama komunikacione opreme i protokola.

Poslovni Wireless Internet paketi

  brzina linka cena paketa
 
Business 10 10M / 10M 12.500 din.
Business 8 8M / 8M 8.700 din.
Business 6 6M / 6M 6.200 din.
Business 4 4M / 4M 3.600 din.
Business 2 2M / 2M 2.200 din.

Trajanje naloga: 30 dana, bez merenja saobracaja (flat rate).
Brzina je izražena u Mbits/sec (download/upload).
Cene su u dinarima i sa PDV-om.
Uspostavljena konekcija Vam dodeljuje dinamičku javnu IP adresu.
(Akcija: statička IP adresa -pogledajte okvir)

Naši klijenti koji su nam ukazali poverenje:


Našim korisnicima bez nadoknade pružamo osnovni alat za moderno poslovanje: javnu statičku IP adresu.

Ova pogodnost Vašem preduzeću otvara mogućnost primene svih Internet i softverskih rešenja bez prepreka. Adresa je stalna i dostupna iz celog sveta. Za razliku od web sajta, ovakva IP adresa je uslov za uspostavljanje naprednih poslovnih servisa (VoIP telefonija, VPN privatni tuneli i svi drugi).
Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas za veće brzine linka i ostale informacije